Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 2. lokakuuta 2010

You are a machineeilen käytiin jennin kans kaupungis kyselemäs tet paikkoja ja saatiin sit Wayne's coffeesta ja toivottavasti kans päästään sinne haha jos ei päästä nii kerron sit koko jutun... mut sieltä meiät sit bongaa viikoilla 45 ja 46 kerron kellonajan sit varmaa myöhemmin. :D sit eilen oli kans ensiapukoulutus kaikille meiän seuran valmentajille ja osaan sit nyt näköjään virallisesti antaa ensiapua ;)
toi kesti 4 tuntia eli loppui klo 21. Sen jälkeen kävin pikasesti kotona kertomas äitille moneltako sen pitää mennä kouluun ja mitä sen pitää tehä sielä :D Saan sitte jonku päivän vapaaks en tiiä minkä mut iha sama :P Nii, sit menin jennin luo ja oli sielä yötä. Päivällä leivottiin omenapiirakkaa, se oli sellanen jännä resepti. :p Sieltä tulin sit kotiin ja SIIVOSIN jonka jälkeen kävin prismassa vähän karkkiostoksilla että jaksaisin lukea ainaki kemiaa muttamutta luin tunnin ja tulin koneelle -..- piti tulla vaan puoleks tunniks :):)

nyt pitäis yrittää jos jaksais lukee koealueen läpi sit oisin ylpee, suoraan sanottuna lähiaikoina tulos vitusti kokeita :)
-JOHANNA

Ei kommentteja: