Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

weather

vooooi toivottavasti toi sää on totta niin ois ees yks lämmin päivä ku ei oo treenejä! Koska sit tulee keskiviikko ja torstai kunnnon treenausta! ;)
joku vois opettaa mulle kuinka noi linkit laitetaan?

Täs on vähän kuvia näistä söpöistä zinkeistä:
+ ettikää jaakko hahahahh kuolin nauruun ku löysin sen tuolta :D

söpöjä :)

nyt jotain muita kuvia mitä on otettu täs lähiaikoina:
näitä kuvia on tullu jotenki törkeen paljon nyt, joten varautukaa et näin paljon niitä ei varmaan tuu olemaan.. :o Ja en mä varmaan tuu näin paljon postailemaankaan sit tulevaisuudessa :)

mut nyt vähän sipsii, karkkii, limsaa, ja halusin popcornia mut nyyyh joku söi ne :DD meen ostaan sit huomenna kait jos jaksais.. Vois mennä tänään ehkä ajois nukkumaanki mut tuskin se onnistuu ku huomennaki saa nukkua pitkään ja vois harkita sitä siivoustaki!!ei jaksais, mut kai se on pakko siivota. :sihan törkee kuva mut ei se mitään! ;)

öitä ihmiset!

-JOSSU

1 kommentti:

Aasu kirjoitti...

ku sä kirjotat tätä postausta niin siel ylhäällä sen tekstin värin vieres on semmonen kuva niin siitä saa linkin sillee .. ja jos vaik halut kirjottaa et '' kato tää linkki painamalla tästä'' niin sit ku painaa tosta ''tästä'' niin se menee siihen linkkiin niin sun pitää tummentaa se sillee ja sit painaa siitä linkki jutusta ja pistää se osote siihen niin se tulee sillee kivasti.. :D joo et varmaa tajunnu :D